Jaarlijkse Stamboomdag Heemkring Wadja 2015

Op zondag 11 oktober 2015 organiseert Heemkring Wadja haar jaarlijkse stamboomdag. Wil je meer te weten komen over je stamboom, of ben je op zoek naar bidprentjes en/of rouwbrieven? Zak dan zondag 12 oktober tussen 10.00u en 17.00u af naar het parochiecentrum in de Langestraat in Houtvenne. De inkom is gratis. Heel wat heemkringen en regionale werkgroepen uit de omgeving van AarschotHeist op den Berg, en Westerlo stellen hun genealogische documentatie ter beschikking. Heemkring Wadja (Hulshout-Houtvenne-Westmeerbeek) legt ook zijn schaduwarchief (Burgerlijke Stand en Parochieregisters) ter inzage. Ook “De Regionale Genealogische Werkgroep RGW” met hun digitale verzameling van meer dan 300.000 rouwbrieven en bidprentjes zal met hun computerbestand aanwezig zijn. Familiekunde Vlaanderen, regio Mechelen biedt een breed spectrum documentatie uit de regio Mechelen aan. Beginnende stamboomzoekers helpen we graag op weg.

Iedereen is van harte welkom. De inkom is gratis!

- Zondag 11 oktober 2015 - Van 10.00u tot 17.00u. – Parochiecentrum Langestraat, Houtvenne – Inkom gratis   Parochiecentrum Houtvenne weergeven op een grotere kaart   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>