Jaarlijkse Stamboomdag Heemkring Wadja 2014

Op zondag 12 oktober 2014 organiseert Heemkring Wadja haar jaarlijkse stamboomdag. Wil je meer te weten komen over je stamboom, de stambomen van de gesneuvelden van WOI, de parochieregisters inkijken, of ben je op zoek naar bidprentjes en/of rouwbrieven? Zak dan zondag 12 oktober tussen 10.00u en 17.00u af naar het parochiecentrum in de Langestraat in Houtvenne. De inkom is gratis. Heel wat heemkringen en regionale werkgroepen uit de omgeving van Aarschot, Heist op den Berg, en Westerlo stellen hun genealogische documentatie ter beschikking. Heemkring Wadja (Hulshout-Houtvenne-Westmeerbeek) legt ook zijn schaduwarchief (Burgerlijke Stand en Parochieregisters) ter inzage. Ook “De Regionale Genealogische Werkgroep RGW” met hun digitale verzameling van meer dan 300.000 rouwbrieven en bidprentjes zal met hun computerbestand aanwezig zijn. Familiekunde Vlaanderen, regio Mechelen biedt een breed spectrum documentatie uit de regio Mechelen aan. Beginnende stamboomzoekers helpen we graag op weg.

Iedereen is van harte welkom. De inkom is gratis!

- Zondag 12 oktober 2014 – Van 10.00u tot 17.00u. – Parochiecentrum Langestraat, Houtvenne – Inkom gratis   Parochiecentrum Houtvenne weergeven op een grotere kaart  

Één reactie op Jaarlijkse Stamboomdag Heemkring Wadja 2014

  1. Hallo,

    Ik zoek informatie over Joseph alfons derison. Hij is een nonkel van mijn grootvader,alfons derison, geboren teschulen ( schulen, herk-de-stad). Hij heeft door zijn dood zijn familie nooit iets kunnen vertellen. Weten jullie iets meer? Mijn grootvader (Alfons derison) was krijgsgevangene in WOII,hij heeft nooit iets verteld van zijn krijgsgevangenschap die hij in Dresden heeft doorgebracht. Heeft u een idee hoe hij is gestorven? Dit is een vraag van onze familie? Hij is voor mij,mijn zus en neven een held en wij ‘willen graag weten hoe hij gestorven is en wat hij voor België ( ons vaderland) gedaan heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>