Heemkring Wadja op de hobbytentoonstelling

Naar jaarlijkse gewoonte nam onze heemkring deel aan de hobbytentoonstelling in de parochiezaal van Houtvenne.

Onze secretaris, Leon Daems, had zijn hoekje weer piekfijn verzorgd. Naast oude klasfoto’s algemene Houtvense gebeurtenissen, oude plannen en kaarten, werden dit jaar speciaal de items “Van Boerinnenbond tot KVL” en “de Houtvense kerk en pastoors ” in de kijker gezet. En dat er gekeken werd! Sommige bezoekers kwamen zelfs meerdere malen terug. Alles werd aandachtig bekeken Ć©n becommentariĆ«erd… Er werden in dat hoekje weer heel wat herinneringen opgehaald.

Dank aan al onze bezoekers, en tot volgend jaar!

hobbytentoonstelling_20131104

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>