Bezoekje aan “Open Museum Seizoen 2012″

Op 22 april brengen we een bezoek aan onze heemvrienden van  Westerlo, ter gelegenheid van de opening van hun “open-museum-seizoen 2012″.

Traditioneel houdt de heemkring Westerlo dan in hun museum  (pastorie, Dorpsplein Oevel) een gratis-pannekoeken-degustatie”. De zelfgemaakte pisbloemengelei bij de pannekoeken is een “must”!  Deze pannenkoekenbijlage wordt zoals steeds weer vervaardigd naar een eeuwenoud Heultjes’ recept van Joyce Vervloet.

De namiddag (van 14.00-17.00 uur) wordt opgeluisterd door het optgreden van de bekende volksmuzikant Sus Cavo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>